بررسی و نقد پایان نامه ها

دانلود متن کامل پایان نامه ها - همه رشته ها

بررسی و نقد پایان نامه ها

دانلود متن کامل پایان نامه ها - همه رشته ها

پایان نامه بررسی ایجاد مکانیزم و روشهای مناسب برای کنترل درآمدها و انجام هزینه ها

اعمال مدیریت بر کلیه امورات ذیحسابی.

۲۱– تفویض اختیار به معاون و عامل ذیحساب و سایر کارکنان تحت سرپرستی در موارد حدودی که با رعایت قانون از طرف وزارت امور اقتصادی  و دارایی معین خواهد شد.(مواد۳۲و۳۶قانون محاسبات عمومی کشور).

۲۲– نظارت بر حسن اجرای امور محول به عامل ذیحساب و امین اموال با توجه به آیین نامه های اجرایی مربوطه. ( آیین نامه ماده ۵۴ وآیین نامه مربوطه ).

۲۳– شرکت در جلسات هیئت ترک مناقصه مناقصه و مزایده و سایر جلسات مالی (مواد۳۱و۷۹و۸۳و۸۴و۸۵ق . م . ع . کشور و آیین نامه مقررات برگزاری مناقصات نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران).

ماده ۸۳-  در مواردی که انجام مناقصه یا مزایده بر اساس گزارش توجیهی دستگاه اجرایی مربوط  به تشخیص یک هیئت سه  نفره مرکب از مقامات مذکور در ماده (۸۴) این قانون میسر یا  به  مصلحت نباشد، می توان معامله را به طریق دیگری انجام داد و در این صورت هیئت  مزبور با رعایت صرفه  و صلاح دولت ترتیب انجام این گونه معاملات را با رعایت سایر مقررات مربوط در ه مورد یا به طورکلی برای یک نوع کالا یا خدمتی تعیین و اعلام خواهد نمود.
ماده ۸۴-  ترکیب هیئت ترک مناقصه و مزایده ماده  (۸۳)  این قانون در مورد  دستگاههای اجرایی در مرکز و استانها به شرح زیر خواهد بود.
الف ـ در مورد اعتبارات جاری و عمرانی واحدهای مرکزی وزارتخانه ها و مؤسسات دولتی و همچنین در مورد مؤسسات دولتی مستقر در خارج از  مرکز، معاون  مالی و  اداری مشابه وزارتخانه یا  مؤسسه دولتی حسب مورد و ذیحساب مربوط و یک نفردیگر از کارکنان خبره و متعهد دولت به انتخاب وزیر یا بالاترین مقام دستگاه اجرایی مربوط .

سوالات یا اهداف این پایان نامه : 

۱)ارزیابی وظیفه نظارتی ذیحساب و مدیرکل مالی ناجا.

۲)شناسایی و تجزیه و تحلیل عواملی که موجب بروز مشکل و نابسامانی در امر نظارت مالی گردیده است.

۳)ارائه راه حلها جهت رفع مشکلات و اعمال نظارت مالی.

بدون تردید تقویت بازرسی و نظارت در هر یگانی تضمین کننده اجرای قانون، عامل حفظ اموال بیت المال و جلب اعتماد مسئولین ناجا نسبت به ذیحساب و تداوم بخش اطمینان مدیران و تثبیت نظارت و بازرسی ضامن سلامتی یگانها و گامی در جهت حفظ مصالح سازمانی.

بنابراین هدفهای اساسی نظارت مالی را می توان به شرح ذیل بیان کرد:

‌الف- تامین مقاصد ذیحساب یعنی انطباق هرگونه پرداخت پس از مراحل خرج.

ب- حفظ محدودیتهای مالی، یعنی میزان پرداختهای قطعی و تعهدات از اعتبارات مصوب تجاوز نکرده و پرداختها طبق مقررات به عمل آمده و اجرای عملیات با برنامه ها و هدفهای پیش بینی شده مطابقت داشته باشد.

ج- ایجاد مکانیزم و روشهای مناسب برای کنترل درآمدها و انجام هزینه ها.

د- بررسی و کنترل و نظارت بر عملکرد مالی به منظور اعمال صحیح قوانین و مقررات که در نهایت باعث استفاده بهینه از منابع مالی و باعث کاهش انحراف در اهداف سازمان شود.

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

لینک متن کامل پایان نامه رشته مدیریت با عنوان : بررسی میزان تأثیرنظارت ذیحساب بر عملکرد عاملین ذیحساب ناجا  با فرمت ورد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.